Follow:
Persoonlijk

About last month(s)

In mijn vorige post aan het begin van september, vertelde ik hoe erg ik mijn blog verwaarloosd had omdat ik er maar liefst 11 dagen niet naar om had gekeken. Inmiddels zijn we 2 maanden verder en is er niets veranderd. Oeps. Ik had op een gegeven moment geen zin én inspiratie meer voor het bloggen, dus dacht ik dat ik het beter op een lager pitje kon zetten. Wél is er veel achter de schermen gebeurd; technische problemen met de site waarvan ik zélf niet eens wist dat ze überhaupt bestonden, zijn opgelost. Hoera.

Omdat ik voor het eerst na een (hele) lange tijd weer zin heb om te schrijven, vond ik het een goed idee om maar even te vertellen wat ik de laatste 2 maanden heb uitgespookt. Ben je benieuwd? Lees dan even verder.

Waar ik het allermeeste naar uitkeek, was dat mijn lieve vriend weer thuis kwam na zijn (veel te lange) reis. Wat heb ik hem gemist zeg! Het was niet de eerste keer dat hij weg moest voor een reis, dus ik wist wel hoe het zou gaan. Maar deze reis was dubbel zo lang, dus daar dacht ik liever niet aan! Ik was zó ontzettend blij toen ik hem weer een knuffel kon geven!

Op school was het ook niet stil! Op dit moment volg ik de opleiding Desktoppublishing, maar ik wil heel graag de opleiding Mediavormgever volgen. Het enige probleem was, dat de opleiding die ik graag wil doen, een niveau te hoog is. Dus heb ik een toets gedaan, en veel gesprekken gehad. De toets die ik kreeg, was onder tijdsdruk waardoor ik een beetje een slechte score had. Ik háát tijdsdruk.

Ik baalde natuurlijk heel erg, want anders moet ik eerst deze opleiding nog 3 jaren volgen, en dan Mediavormgever nog 3 jaar. Dan zit ik 6 jaar op school, en dat vind ik zonde (en veel te lang). Volgens mij heb ik school tóch kunnen overtuigen, want ik mag volgend jaar een niveau omhoog! Ik ben er super blij mee, ook al moet ik weer vanaf het eerste jaar beginnen.

Ook zijn we met alle eerstejaars leerlingen van onze opleiding naar Amsterdam geweest. Hier bezochten we een tentoonstelling in de Nieuwe Kerk. Het stond in teken van de wereldhelden, hier hebben we voor school ook een verslag voor moeten maken. De rest van de middag hebben we leuke winkeltjes bekeken. Het was een hele leuke middag!

Ook zijn we met een groepje vrienden naar TT Assen gegaan. Een vriend van ons ging hier racen! Het was ijs-ijs-ijskoud, maar dat was het zeker waard!

Dit zijn de leukste (en meest blogwaardige) dingen die ik heb gedaan de laatste maanden! Vanaf nu probeer ik weer elke week mijn blog up-to-date te houden. Stay tuned.

 

Liefs,

Fleur

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Wanda

  Leuk dat je het bloggen weer gaat oppakken! Je hebt in ieder geval bepaald niet stil gezeten en met alle gedoe op je studie snap ik dat het bloggen er bij is ingeschoten.

  13 december 2017 at 20:33
 • Reply Kool Family

  Blij dat we een update kunnen lezen en dat alles goed met je gaat… Hopelijk tot volgende week!
  Kool Family onlangs geplaatst…Winter is coming…My Profile

  13 december 2017 at 22:31
 • Reply Melissa

  Fijn dat je vriend weer thuis is. Ik zou dat niet kunnen hoor. Assen is erg leuk. Woon er 30 minuten vandaan.
  Melissa onlangs geplaatst…Dagje Amsterdam en Hema event.My Profile

  13 december 2017 at 22:39
 • Reply Santucia

  Gefeliciteerd dat je een niveau omhoog mag op school! Dat scheelt aardig wat jaar zeg.
  TT is ook echt leuk, ik heb een tijdje in Assen gewoond en ik kon de racegeluiden altijd horen vanuit m’n achtertuin!

  13 december 2017 at 23:05
 • Reply Stefaan BlogVivant

  Fijn dat je terug aan het bloggen geslaan bent! soms effe een pauze kan is deugd doen! Het is meer dan wat letters typen vind ik! Het is eigenlijk constant bezig zijn met deadlines! Hopelijk kunnen we snel terug iets van je lezen!

  14 december 2017 at 10:54
 • Reply Willem Meester

  Afstand nemen om te groeien. Goed om zo nu en dan eens te doen. We hebben al zo veel te doen in het leven 🙂

  14 december 2017 at 11:10
 • Reply Kristof

  Ben nog nooit op zo’n TT geweest maar die Nissan op de foto is nou toevallig één van men favoriete auto’s! Misschien moet ik toch eens opzoeken of er bij mij in de buurt ook zoiets bestaat.

  14 december 2017 at 11:12
 • Reply Remiek Selassa

  Ik zou me niet te druk maken om het even niet bijhouden van je blog. Het is sowieso iets wat je voelt op het moment dat je het schrijft toch? Anders dan maar even niet.

  Mooi ook dat je toch een niveau omhoog op school mag! Succes daarmee.

  14 december 2017 at 11:13
 • Reply Daisy

  Ik herken het wel hoor. Ik vind bloggen zo leuk maar soms heb ik er gewoon geen tijd voor. En daarna baal ik daar weer van. Maar het komt vanzelf wel goed!

  14 december 2017 at 11:31
 • Reply Alex

  Goed dat je weer bent gaan bloggen! Het is soms lekker even een korte ‘break’ te hebben en weer inspiratie op te doen. 🙂

  14 december 2017 at 11:49
 • Reply Nicole Orriëns

  Fijn dat je toch een niveau omhoog mag zeg!

  14 december 2017 at 13:38
 • Reply Me over ME travel

  Succes met je opleiding! Ben benieuwd hoe het gaat. Maar dat lezen we hopelijk later in je blog😯

  14 december 2017 at 22:49
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: