Follow:
Lifestyle

BUCKETLIST COUNTRY EDITION

Ik heb een ontzettend lange bucketlist en de helft daarvan bestaat uit landen/plaatsen die ik ooit nog eens wil bezoeken. In dit artikel laat ik jullie zien welke landen dit zijn.

Ijsland

IJsland is een land waar ik héel graag heen wil, maar dan zou ik eerst heel hard mogen sparen. Het lijkt me heel gaaf om walvissen te spotten op zee, en de Blue Lagoon te bezoeken.

Amerika

Er zijn zó veel steden in Amerika waar ik heen wil. San Fransisco, New York, Los Angeles, Seattle.. Zo kan ik nog wel een uur doorgaan. Een roadtrip door Amerika kan dus zeker niet van dit lijstje ontbreken.

Australië

Ook Australië staat zeker weten op het lijstje. Als ik aan Australië denk, dan denk ik aan de natuur en aan dieren zoals kangoeroes en koala’s. Ook zou ik een kijkje willen nemen in Melbourne, en Sydney.

Griekenland

De schitterende stranden en eilanden van Griekenland mogen ook niet ontbreken. Het lijkt mij heel leuk om te surfen en te varen over de helder blauwe zee. Alleen van het kijken naar de foto’s word ik al verliefd op dit land!

De Bahamas

Duiken, varen, een enorm waterpark, naar de flamingo’s, en zó veel meer. Dat wil iedereen toch? Helaas is alles wel heel prijzig, maar dat moet je er voor over hebben. En dan te bedenken dat er 700 eilanden zijn!

Welke landen staan er op jouw bucketlist?

Liefs,

Fleur

 


Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Lisanne

    Ahh wat een mooie bucketlist! IJsland staat ook op mijn lijstje. Het lijkt me daar echt prachtig! Ik zou zelf ook graag nog naar Scandinavië willen. ♥

    21 april 2017 at 12:21
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: