Follow:
Fashion

CHOKER VAN LANASSIERADEN.NL

Hola! Ik heb vandaag een enveloppe door de brievenbus gekregen met daarin een super leuke choker van Lanassieraden.nl! In dit artikel vertel ik je over deze choker, en waarom je zeker eens een kijkje moet nemen op deze webshop!

Vanmorgen rond een uur of 12 kwam de postbode aan. Normaal vlieg ik niet meteen naar de brievenbus, maar deze keer wel. Ik verwachtte namelijk een pakketje van Lanassieraden.nl. En ja hoor, die was met de post meegekomen. Super snel, want het was gister opgestuurd.

Deze webshop verkoopt allerlei sieraden, denk aan armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, en nog véél meer. Niet alleen sieraden, want ook voor schoenen en accessoires zoals horloges, tassen en zonnebrillen kan je hier terecht. Toen ik de website bekeek, keek ik echt mijn ogen uit. Ik kwam uit bij de chokers, waar ik deze hele mooie zag.

Ik ben voor deze choker gevallen, door het extra detail; het gouden driehoekje. De brede ketting is fluweel, en de ketting waar het open driehoekje aan hangt is van koord. Ik vind hem in ieder geval super mooi, al helemaal omdat je deze choker bij heel veel kledingstukken kunt combineren.

Deze prachtige choker kost maar 6,95! Ik zou zeggen; wees er snel bij! Vergeet niet een kijkje te nemen op de webshop, ik ga er in ieder geval zeker nog iets bestellen!

Wat vind jij van deze choker?

Liefs,

Fleur

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Kim ter Stege

  Ik HOU echt van chokers. Ik vind vooral die met het driehoekje erg leuk, maar samen ook! Ik ga zeker een kijkje nemen op hun webshop <3
  Kim ter Stege onlangs geplaatst…REVIEW: Colourpop HighlightersMy Profile

  28 juni 2017 at 12:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: