Follow:
Lifestyle

DROOMKAMER INSPIRATIE

Ik vind het belangrijk dat je slaapkamer niet alleen een plaats is waar je slaapt, maar waar je ook even jezelf terug kan trekken. Ik merk aan mezelf, dat ik na een lange dag werken, het heerlijk vind om even te relaxen op mijn slaapkamer. Netflixen, muziek luisteren of gewoon even een tijdschrift lezen. Ons huis is nét verkocht, dus gaan we een nieuw huis bouwen. En dat betekent uiteraard; een nieuwe slaapkamer. Ik zit er nu al helemaal bij weg te dromen als ik er aan denk hoe ik het in ga richten! Daarom heb ik een paar (lees: heel erg veel) inspiratiefoto’s van Pinterest gehaald, zodat jullie een beetje een beeld hebben van hoe ik het ongeveer wil hebben. Kijk je mee?

Een inloopkast of een grote ‘schuifkast’ lijkt mij heel erg handig. Ook ga ik een bureau kopen, handig voor mijn opleiding en super fijn om aan mijn blog te werken. Ik vind het zo leuk dat er zoveel mogelijkheden zijn qua inrichting omdat het huis nog gebouwd moet worden. Ik heb er écht heel veel zin in!

In mijn nieuwe slaapkamer wil ik vooral veel details zoals een kleedje op de grond, een rek aan de muur waar ik kaartjes, notities en van alles aan kan ophangen, en veel opberglaadjes voor sieraden etc. Ja ja, ik heb het al helemaal uitgestippeld!

Een trapje met cottonballlights vind ik zó leuk! Ik heb zelf een blauw trapje staan met dit soort cottonballs er om heen, maar ik wil in mijn nieuwe slaapkamer alles in dezelfde kleuren houden, en niet van alles wat (lees: alle kleuren van de regenboog). De kleuren wit en grijs, met zalmroze en goud wil ik gaan gebruiken. Daarom ga ik dénk ik mijn trap wit verven.

Wat ik ook heel mooi vind, is steigerhout. Bijvoorbeeld een steigerhout print op de vloer, of een nachtkastje.

 

Liefs,

Fleur

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Beau Bewust

    Leuke blog heb je! Ik heb je gelijk even toegevoegd op Instagram! 🙂 @beaubewust

    28 juni 2017 at 13:16
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: