Follow:
Fashion

GLITTER & GLAMOUR | HOESJES-OUTLET.NL

Onlangs kreeg ik de kans om voor €30 iets leuks uit te zoeken bij hoesjes-outlet.nl. Deze kans kon ik niet laten schieten! Deze webshop heeft een groot aanbod, dus was het lastig om te kiezen. Uiteindelijk heb ik twee hele leuke hoesjes uitgekozen, lees je mee?

Als eerst het hoesje die mij meteen opviel; namelijk het gouden hoesje met spiegeleffect. Het hoesje is gemaakt van TPU-materiaal, wat betekent dat het zeer flexibel maar stevig is. Het sluit perfect op de telefoon aan. Dit hoesje kost €9,99.

Het andere hoesje dat ik uitkoos is een flipcase met een roségouden kleur. Een van mijn favoriete kleuren! Super handig, want mijn pasjes passen hier in. Hoef ik ook niet altijd een portemonnee mee te nemen!

Ook dit hoesje sluit weer perfect aan op mijn telefoon. Het is gemaakt van kunstleer en voelt heel zacht aan. Ik vind het vooral erg fijn dat de binnenkant van het hoesje niet snel kapot kan gaan, omdat het niet gemaakt is van stof. Dit hoesje kan dus lang mee! Deze flipcase scoor je voor €17,99!

De hoesjes kwamen de volgende dag meteen aan, wat ik ook erg fijn vond! Ook al beschermt het gouden hoesje niet mijn hele telefoon, vind ik deze wel de mooiste. De gouden kleur is tegenwoordig heel trendy, en dat het een spiegeleffect heeft is al helemaal geweldig. Deze telefoonhoesjes zijn voor de IPhone 6(s), maar ook verkoopt deze webshop verschillende accessoires én hoesjes voor de Huawei en Samsung Galaxy.

Welke is jouw favoriet?

Liefs,

Fleur

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply About Fashion Life

    Leuke hoesjes, die met het spiegeleffect is mijn favoriet! x A

    12 juli 2017 at 19:49
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge

    %d bloggers liken dit: