Follow:
Persoonlijk

Hello 2018 | Mijn doelen voor dit jaar

Hey lieve lezers,

Als aller eerst wil ik jullie allemaal een gelukkig, gezond nieuwjaar wensen met heel veel leuke momenten om naar uit te kijken. Ik heb een leuke jaarwisseling gehad, jullie ook? Gisteren plaatste ik een foto op Instagram waarin ik vroeg of jullie goede voornemens hebben. Zelf heb ik ze niet, maar ik heb wel doelen die ik dit jaar wil halen. Een soort bucketlist eigenlijk! Goede voornemens zoals ‘gezonder leven’ vind ik altijd een beetje overdreven, to be honest. Ik vind, dat als je écht heel graag iets wil bereiken, dat je daar dan geen jaar voor nodig hebt. Want als je echt graag iets wil veranderen, dan doe je dat meteen. Toch? In dit artikel vertel ik jullie mijn doelen voor dit jaar!

Mijn rijbewijs halen (en het liefst in de eerste keer!)

Yes, deze maand ga ik beginnen met rijlessen. Ik hoop dat ik mijn rijbewijs in de eerste keer haal, en ik denk dat dit wel gaat lukken!

Meer bezig gaan met fotografie

Fotografie is een grote hobby, maar ik besteed er weinig tot geen tijd aan. Dit jaar wil ik dat anders gaan doen! Ik wil namelijk mijn Instagram account groter maken met zelfgemaakte foto’s. Ook wil ik meer fotografie gerelateerde artikelen gaan schrijven!

Meer bloggen!

In een ander artikel heb ik het hier al over gehad. Ik zou meer gaan bloggen, en daar had ik ook ontzettend veel zin in. Maar toen kreeg mijn oom te horen dat hij heel erg ziek is. En met heel erg ziek, heb ik het over ongeneselijk ziek aan de meest kutte ziekte die er bestaat. Ik heb er heel erg mee gezeten, en dat doe ik nog steeds. Maar dat is de reden dat ik niets van me heb laten horen. Ik had er gewoon geen zin in, om een vrolijk artikel te schrijven. Want ik was alles behalve vrolijk.

Meer gaan tekenen en schrijven

Toen ik jonger was schreef, en tekende ik heel veel. En dat mis ik best wel! Ik wil een boekje maken en hier al mijn hersenspinsels in zetten. Ik weet zeker dat het boekje aan het eind van dit jaar helemaal vol zit!

Weer keyboard gaan spelen

Als klein meisje speelde ik altijd op het oude keyboard van mijn vader. Ik heb al eens een artikel geschreven over hoe ik het mijzelf heb aangeleerd. Helaas hebben we dit keyboard niet meer, dus ga ik sparen voor een nieuwe.

In ons nieuwe huis mijn slaapkamer helemaal naar mijn smaak inrichten

Over ongeveer een halfjaar is het huis dat we nu aan het bouwen zijn, klaar. Ik heb er super veel zin in! Ik haal heel veel inspiratie van Pinterest. Hierdoor heb ik al heel veel leuke ideeën gekregen om mijn kamer in te richten.

Nieuwe mensen leren kennen

Ik heb in 2017 al heel veel nieuwe, lieve mensen leren kennen. Ik hoop dat ik er nog meer leer kennen in 2018!

 

Hebben jullie ook doelen voor 2018?

Liefs,

Fleur

 

 

 

Share on
Previous Post

You may also like

22 Comments

 • Reply Evelyne

  Leuke doelen en heel veel succes om deze waar te maken in 2018 🙂

  5 januari 2018 at 15:12
 • Reply Jessica

  Echt mega leuke en goede doelen.❤️☺️

  6 januari 2018 at 01:08
 • Reply Laura | I scream beauty

  Mooie doelen! Leuk dat jullie een huis aan het bouwen zijn!
  Laura | I scream beauty onlangs geplaatst…Onze plannen voor januariMy Profile

  7 januari 2018 at 16:25
 • Reply Danielle

  Wat een goede doelen om te stellen, ik wens je natuurlijk ook een heel gelukkig 2018, ik hoop dat je al je doelen waar kunt maken!

  7 januari 2018 at 16:30
 • Reply Sanne

  Leuk! En goed dat je doelen stelt! Heel veel succes

  7 januari 2018 at 16:36
 • Reply Tirza

  Wat een super leuke blog! Ik krijg zelf ook helemaal zin om wat meer tijd te besteden aan creatieve dingen als tekenen en fotograferen!

  7 januari 2018 at 16:44
 • Reply Ciska

  Leuk! Vooral je doel weer keyboard gaan spelen spreekt me aan. Ik heb zelf nooit op muziekles gezeten en het is toch wek een lange gekoesterde wens om ooit nog eens een instrument te leren bespelen. Maar de stap ook daadwerlijk zetten heb ik nog steeds niet gedaan. Ben benieuwd welke je allemaal gaat behalen! Succes

  7 januari 2018 at 16:46
 • Reply Eva

  Hele fijne doelen! Alvast heel veel succes met je rijexamen, ik heb er vier keer over gedaan, haha 😀
  Eva onlangs geplaatst…Picture my week #1My Profile

  7 januari 2018 at 17:11
 • Reply Mascha

  Leuke doelen! Ook erg realistisch vind ik 😄 succes om ze te behalen!

  7 januari 2018 at 17:12
 • Reply debbythechocoholic

  Oh leuk, wat speel je op het Keyboard? Hopelijk kan je er dit jaar één aanschaffen.
  Succes met je rijbewijs!

  7 januari 2018 at 17:32
 • Reply Helen Blogt

  Hoihoi, wat een mooie doelen voor het komende jaar! Heel veel succes daarmee en ik hoop dat je ze allemaal gaat behalen!

  7 januari 2018 at 19:35
 • Reply Nina Simplynspecial

  Leuke doelen heb je gesteld voor jezelf! Nog meer met fotografie staat ook op mijn lijstje.

  7 januari 2018 at 21:33
 • Reply Charity

  Fijn dat je zo’n overzichtelijke blog hebt, erg to the point. Ik hoop dat je tekenen weer op pakt en blijf vooral schrijven!

  7 januari 2018 at 22:19
 • Reply Jessie

  Ha leuk, jij keyboard, ik wil dit jaar meer gaan zingen! Verder is bij mij ‘een betere balans werk-privé’ al zoveel jaren een mislukt doel/voornemen dat ik het dit jaar mezelf maar niet heb voorgenomen 😉

  7 januari 2018 at 23:02
 • Reply Jadis schreudee

  Leuk geschreven! Een paar van je doelen ga ik ook aan werken 🙂

  7 januari 2018 at 23:23
 • Reply Lazy Bird

  Dat zijn heel fijne doelen! Leuk dat je zo creatief bent, ik denk dat we dat met zijn allen nog te weinig zijn. Go girl, goed bezig!!

  X Lazy Bird

  8 januari 2018 at 10:15
 • Reply Mascha

  nieuwe mensen leren kennen is ook een van mijn doelen. Maar bij mij heb ik er wel specifiek bijgezet dat het mensen zijn die mij inspireren. Want het is heel leuk hoor als je vrienden maakt, maar ik wil dit jaar vrienden maken die me op een bepaalde manier helpen het beste uit mezelf te halen.

  8 januari 2018 at 10:35
 • Reply Proudweirdo

  Een mooie, en ik denk vooral ook haalbare, lijst voornemens. 🙂
  Het is helemaal te begrijpen dat je geen zin hebt in vrolijk gedoe wanneer je zoiets heftigs in je omgeving meemaakt, maar wellicht is het een idee om daar ook over te schrijven. Mij helpt het om dingen van me af te schrijven en je hoeft natuurlijk niet alles online te zetten. 😉
  Heel veel succes met je plannen en vooral veel sterkte voor jou, je oom en natuurlijk de rest van de familie en vrienden. 🍀

  8 januari 2018 at 11:37
 • Reply Marieke - designful.nl

  Heel veel succes met het behalen van je doelen. Nieuwe mensen leren kennen is een hele mooie. Die ga ik ook aan mijn lijstje toevoegen.

  8 januari 2018 at 12:40
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik doe nooit zo aan doelen. Vooral het halen van je rijbewijs vind ik een mooie. Heb je je theorie al?
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Thee met koekjes: man gaat er van door!My Profile

  8 januari 2018 at 14:06
 • Reply Mom4life (Mirre schrijft)

  Mooie doelen! Wat mij helpt is om het concreet te maken.
  Ik wil dit: hoe ga ik dat dan aanpakken? En soms kom ik er dan achter dat er niet genoeg tijd is voor alles!
  Mom4life (Mirre schrijft) onlangs geplaatst…Doel extra inkomsten 2018My Profile

  10 januari 2018 at 06:17
 • Reply Cynthia

  Hele mooie doelen hoor! Ik wens je ook veel plezier met het inrichten van je eigen kamer in het nieuwe huis. Vind ik altijd heerlijk om te doen!
  Cynthia onlangs geplaatst…Review: Een fotoslinger maken op hetfotoalbum.nlMy Profile

  10 januari 2018 at 12:34
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: