Follow:
Persoonlijk

HOW’S LIFE?

Ondertussen is het alweer 11 dagen geleden dat ik voor het laatst iets heb geschreven. Super slecht, ik verwaarloos mijn blog de laatste tijd echt. Soms heb ik het gewoon zó druk, dat ik er niet eens aan denk om te bloggen. Behalve nu, want het lijkt mij erg leuk om jullie in dit artikel te vertellen wat ik de afgelopen dagen zoal heb gedaan. Lees je mee?

4 september moest ik weer afscheid nemen van mijn lieve vriend, die op dit moment op een missie is voor 2 maanden. Ik vind het helemaal niks dat hij zo lang weg is, maar gelukkig heb ik wat afleiding!

Vorige week stond vooral in teken van school. Ik ben aan een nieuwe opleiding begonnen en heb hier onder andere een introductiekamp van gehad. Dit was op Ameland! Ondanks dat we echt een heel eind hebben gefietst, en dat onze accommodatie in de middle of nowhere lag, hebben we een paar leuke & vooral gezellige dagen gehad.

De laatste dag mochten we iets voor ons zelf doen, dus ging we een terrasje pakken in het dorpje Nes! Terwijl het buiten regende, zaten wij lekker overdekt bij een vuurtje.

Het afgelopen weekend was ook heel gezellig, want in Dokkum waren er admiraliteitsdagen! Artiesten zoals Sharon Doorson, Jeroen v/d Boom, Johannes Rypma en Jelle B traden op. Het was weer een leuk & druk weekendje dus!

Liefs,

Fleur

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: