Follow:
Lifestyle

TRAVEL STRAIGHTENER & CHI ARGAN OIL

Van mijzelf heb ik een dikke bos krullen. Ja, ik ben er super blij mee, maar het kost echt enorm veel tijd en moeite om alles in vorm te houden. Speciale shampoos en crèmespoelingen, speciale oliën, wat wil je nog meer? Ik was al een tijdje aan het zeuren om een stijltang, maar de meeste mensen weten wel dat dit enorm schadelijk is voor je haar – en al helemaal voor krullen. Elke keer als ik een stijltang zag liggen in de winkel, had ik de neiging om er een te kopen. Maar dit heb ik nooit gedaan. Tot een paar dagen geleden, want ik kon het écht niet laten. In dit artikel review ik de Travel Straightener én de CHI Argon Oil!

Over de stijltang; Ik vind de stijltang enorm goed. Hij is compact, zodat je het altijd met je mee kan nemen. Nou ga ik niet zomaar ergens mijn haar stijlen zodra ik zie dat een plukje zijn eigen leven begint te leiden door opeens de andere kant op te krullen, maar er zijn mensen die dat wel doen dus kan ik mij voorstellen dat deze stijltang erg handig is. Ook warmt hij heel snel op, dat is enorm fijn. Je hoeft niet eerder je bed uit (behalve als je héél moeilijk haar hebt) om de stijltang aan de stroom te zetten. Deze is binnen no-time warm!

Dit is trouwens geen gesponsord artikel (mocht ik willen, haha!), ik ben gewoon enorm enthousiast. Ik heb mijn haar wel eens eerder gestijld bij een vriendin, en daar werd mijn haar heel pluizig van. Bij deze stijltang is dat gelukkig niet zo. Ook is het handig dat het draad meedraait met de bewegingen van de tang.

Nu over de olie, waar ik ook heel enthousiast over ben. Op kappersadvies heb ik deze gekocht, want zonder een speciale olie mag ik mijn haar niet stijlen. Wel moet ik zeggen dat het kleine flesje heel prijzig is, maar wél enorm goed. Het kopen is het echt waard. Deze olie werd mij vooral aangeraden omdat het een speciale olie is voor beschadigd en futloos haar. Nu heb ik geen futloos haar, maar het kan heel snel beschadigd worden. Deze olie beschermd daarnaast ook tegen warme tools zoals stijl -en krultangen, en daarnaast ook tegen UV straling. Mijn haar wordt hier ontzettend zacht van en het gaat meteen glanzend waardoor het haar er meteen minder dof uitziet. Oh ja, het ruikt ook écht heel lekker.

Liefs,

Fleur

 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: