Follow:
Lifestyle

TIPS VOOR VOLLERE WENKBRAUWEN

Volle wenkbrauwen lijken wel een trend dit jaar. Bijna elke vrouw is geobsedeerd met haar wenkbrauwen, zo ook ik. Ik teken ze altijd wat donkerder en wat meer in vorm, zo dat het er wat mooier uit ziet. Tegenwoordig is het helemaal in om volle wenkbrauwen te hebben. Sommige meiden hebben geluk, want die hebben het van nature. Anderen tekenen het extra dik bij, wat soms niet een heel mooi resultaat heeft. Vandaag geef ik je een paar tips waardoor je je wenkbrauwen voller kan laten worden.

Masseren

Door een paar keer in de week je wenkbrauwen te masseren verwijder je de dode huidcellen, ook stimuleert het de doorbloeding. De doorbloeding is heel belangrijk voor je haargroei.

Aloë Vera

Hier zitten bepaalde enzymen en hydraterende eigenschappen in die jouw haarzakjes goed verzorgen. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen voller worden en sneller gaan groeien. Bij diverse winkels is Aloë Vera gel te verkrijgen. Breng de gel aan op je wenkbrauwen en laat het voor ongeveer een half uur intrekken.

Groeimiddel

Heb je geen zin om veel moeite te doen? Dan kun je altijd nog een speciaal groeimiddel kopen bij Iciparisxl of Douglas. Ze zijn wel erg prijzig.

Eet gezond

Genoeg vitaminen, mineralen, gezonde vetten en eiwitten zijn een van alle voedingsstoffen die ook een hele goede uitwerking hebben op je wenkbrauwen. Een goed eetpatroon is dus zeker van belang!

Fenegriekzaad

Fenegriekzaak heeft een goede uitwerking op je wenkbrauwen, dat zorgt er voor dat je wenkbrauwen sneller groeien en de haarzakjes beter herstellen.

Kokosolie

Dit bevat Vitamine E, ijzer en proteïne. Het helpt ook om je wenkbrauwen donkerder te maken. Voor je gaat slapen raad ik je aan enkele druppels kokosolie aan te brengen op je wenkbrauwen. Dit is de ideale manier om vollere wenkbrauwen te krijgen!

Olijfolie

Ja, echt! Olijfolie kun je puur aanbrengen of samen met honing. Je mag zelf weten hoelang je het in laat trekken, het kan een half uur maar ook een hele avond. Wel moet je het uitspoelen met lauw water.

Castorolie

Ook castorolie bevordert de haargroei. Breng een klein beetje olie aan op een doekje en smeer het vervolgens op je wenkbrauwen.

Eigeel

Het klinkt vies, maar het helpt wel! Eigeel zorgt er voor dat je wenkbrauwen gezonder en dikker worden.

Wist jij al een aantal van deze trucjes?

Liefs,

Fleur

 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply hetlevenvanstephanie

  Een aantal tips die ik nog niet kende. Verrassend sommigen 😊

  25 december 2016 at 10:35
 • Reply ModaSplash

  Goede tips!

  25 december 2016 at 15:25
 • Reply Nicole Orriëns

  Ik kende deze trucjes niet. Mijn wenkbrauwen zijn op zich redelijk vol, alleen zijn ze zo licht dat je ze bijna niet ziet. Echt balen.

  21 juni 2017 at 14:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: