Follow:
Fashion

VOORDELEN VAN MINIMALISTISCHE SIERADEN!

Dat minimalistische sieraden op het moment helemaal hot zijn, was allang geen geheimpje meer. Ook ik ben er fan van! Schattige kleine ringetjes, oorbelknopjes of kettinkjes met slechts een klein beeldje er aan. Ik vind het geweldig. Een klein accessoire kan je basic outfit al veel mooier maken. In dit artikel leg ik jullie uit waarom minimalistische sieraden zo veel voordelen hebben.

Het lijkt wel alsof de uitspraak ”Less is more” steeds vaker wordt toegepast als het om mode gaat. Een enorme statementketting kan je outfit ook afmaken, maar zeg nou eerlijk? Zo handig is het niet, en je gaat er écht niet elke dag mee lopen.. Dat is alleen al één van de redenen dat ik liever voor de minimalistische sieraden ga.

Ook vind ik dat het minimalistische er chiquer uit ziet. Grote sieraden vallen soms net wat te veel op, maar de kleinere kettinkjes vallen daarentegen net wat minder op, maar zijn daarom wel eleganter. Wat ik ook een voordeel vind; je kan je kleine sieraden gewoon omhouden als je gaat slapen, of bijvoorbeeld gaat zwemmen of douchen. Tenzij het goud of zilver is, dat verkleurt snel. Scheelt weer wat moeite..

Ook vallen kleinere sieraden beter te combineren. Als je een zilveren statement ketting draagt met een paar gouden oorbellen, dan valt dit heel erg op. Met kleine sieraden heb je hier geen last van, want dan lijkt het al snel een mooiere combinatie omdat het verschil niet veel opvalt.

Last but not least:

Sieraden kunnen te zwaar worden. Voor bijvoorbeeld een feestje is het super leuk om een paar leuke hangers in je oren te dragen. Jammer genoeg wordt dit na een tijdje te zwaar voor je oorlellen en gaan deze pijn doen. Op dit moment draag je dan liever minimalistische oorbellen, die je niet voelt zitten.

 Vind jij minimalistisch mooier, of houd je van statement sieraden?
Liefs,
Fleur
Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply byimfashion

  Minimalistisch heeft ook zeker mijn voorkeur! Prachtig!

  20 juni 2017 at 08:06
 • Reply Krystle

  Beiden wel. Soms heb ik zin om bijvoorbeeld een grote opvallende ring te dragen die dan bij mijn outfit past. Maar over het algemeen draag ik wat subtieler sieraden. Mooi!

  21 juni 2017 at 09:27
 • Reply plattelandsmeisje

  Ik vind ze heel mooi. Klein maar fijn! Minimalistische sieraden vind ik mooier dan die hele grote.

  21 juni 2017 at 13:35
 • Reply thediylifenl

  Ik ben het helemaal met je eens! Minimalistische sieraden maken een outfit echt af. Ik denk ook dat de grote bling bling dingen van de vorige eeuw waren, maar niet meer van nu.

  21 juni 2017 at 14:32
 • Reply Maryke Mondria * LoveBirds

  Eens, maar ik houd ook van kleur en groots, maar dan voor zo af en toe. Ik ben niet zo goed met sieraden, maar ik vind het wel erg mooi als iemand iets moois en subtiels draagt.

  21 juni 2017 at 15:49
 • Reply Chantoile

  Zelf hou ik erg van details en minimalistische sieraden. Het geeft net dat beetje meer aan een outfit of look.

  21 juni 2017 at 20:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit: