Follow:
Persoonlijk

VRIENDJES VOOR HET LEVEN ღ

Vandaag eens wat anders dan de beauty, fashion en lifestyle gerelateerde artikelen. Vandaag iets persoonlijks, namelijk over onze hond. Nou ja, eigenlijk die van mijn opa en oma, maar ik beschouw hem ook een beetje als de mijne hoor. Van kinds af aan ben ik met honden opgegroeid. Ik zou het me niet eens kunnen voorstellen hoe het is om zonder honden te leven, want ze zijn zo lief en speels. Altijd is er wel iemand die blij is als je thuis komt, en er is altijd wel iemand die met je wil knuffelen. Klinkt gek, hè? Maar honden kunnen echt een vriend zijn voor het leven, en daarom lijkt het mij leuk om dit met jullie te delen.

Toen ik geboren werd hadden mijn opa en oma een hond. Een Belgische Herder, met de naam Nando. Ik weet nog goed dat ik als klein meisje in de buggy zat, en dat ik Nando gewoon aan de riem kon hebben zonder dat hij mij mee trok. Helaas werd Nando ouder en ouder, en op een gegeven moment was het afgelopen. Hier weet ik natuurlijk niet veel meer van, want ik was nog heel jong. Op onderstaande foto was Nando 13 jaar, dat zie je ook wel aan zijn grijze snuit. Maar ondanks zijn hoge leeftijd bleef het een prachthond.

Daarna kregen ze een nieuwe hond, Conan! Weer een Belgische Herder, het zit toch een beetje in de familie. Het is nou eenmaal een prachtig ras. Conan was een geweldige hond. Lief en rustig, dat zijn de perfecte woorden voor Conan. Hij is afgelopen februari ingeslapen omdat het gewoon niet meer ging. Iedereen was er kapot van, want Conan hoorde helemaal bij de familie. Ik mis hem nog steeds enorm. Het voelde erg leeg in huis, want normaal kwam Conan wel op je af lopen om je te begroeten.

Sinds juni hebben ze weer een Belgische Herder, en dat is Kiran. Eerst was het nog een klein, wollig pupje. Maar hij is korte tijd enorm gegroeid! Het is een enorm speelse hond, maar ook heel sterk. De eerste dagen dat mijn opa en oma hem hadden, was hij al heel speels. De speeltjes vlogen de kamer soms door, hij wist van geen ophouden. Vandaag de dag moet hij mij nog altijd hebben als het om spelen gaat. Ik hoop dat ik binnenkort eens met hem op pad kan om met mijn camera foto’s van hem te maken. Want fotogeniek is hij zeker!

Heb jij ook huisdieren?

Liefs,

Fleur

 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: